Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (2024)

Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (2)

GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein

Altrecht Nieuwegein

Beveiligingsverificatie

Altrecht Nieuwegein

6 maanden geleden

Bekijk wie Altrecht heeft aangenomen voor deze functie

Beveiligingsverificatie

Vacature opslaan

Welkom terug

Meld u aan om GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein bij Altrecht op te slaan.

  • Deze vacature melden

Mensen met een ernstige persoonlijkheidsstoornis kunnen voor specialistische hulpverlening terecht bij Altrecht. Het doel van de hulpverlening is mensen te helpen hun rol in de samenleving te (her)pakken. In alle vier de regio’s van Altrecht worden persoonlijkheidsstoornissen behandeld. GIT-PD Nieuwegein is een van de teams dat binnen de regio Lekstroom deze behandeling biedt.

De GIT-PD methodiek

GIT-PD (Guideline-Informed Treatment for Personality Disorders) is een relatief nieuwe methode die ondersteund wordt door het Kenniscentrum Persoonlijkheidsstoornissen Nederland en die bewezen werkzame elementen van verschillende psychotherapeutische methodieken combineert. Hierbij wordt zorg op maat geboden. Altrecht hoort, als het om de toepassing gaat, hierin bij de koplopers in Nederland. Het is de bedoeling deze vorm van hulpverlening verder door te ontwikkelen. Hierin wordt samengewerkt met het Kenniscentrum Persoonlijkheidsstoornissen.

Altrecht streeft ernaar zoveel mogelijk patiënten een passende behandeling te geven. Dit doen we onder andere door GIT-PD zoveel mogelijk als eerste behandeling in te zetten. De hechtingstheorie vormt de basis van ons werken, ook bij kort(er)durende behandeling.

Het groepsaanbod binnen onze afdeling is groot en gevarieerd. Dat betreft zowel vaardigheidstrainingen, als psychotherapeutische groepen vanuit een specifiek theoretisch kader. Als team zijn we betrokken bij elkaar én bij elkaars cliënten door zoveel als mogelijk in te zetten op shared caseload.

Ons team

In het team GIT-PD Nieuwegein werken 12 betrokken en enthousiaste collega’s met veel plezier nauw samen. We werken met een multidisciplinair team (psychiater, klinisch psycholoog, gz-psycholoog/psychotherapeut, behandelmedewerker, PMT’er, beeldend-, psychodrama- en systeemtherapeut) samen op basis van gelijkwaardigheid.

We vinden het belangrijk om op een menselijke en realistische manier behandelingen vorm te geven. Hierin proberen we vooral te kijken naar wat er wél kan en zoeken we elkaar en ketenpartners actief op, om zo samen om de patiënt heen te staan. We hebben dagelijks overleg om de zorg goed af te stemmen.

We zetten graag nieuw behandelaanbod op, om zo te kunnen voorzien in de vragen die er liggen. Naast al het inhoudelijks, beginnen we de dag gezamenlijk, lunchen we samen in onze kantine, hebben we geregeld donderdagmiddagborrels, of wandelingen rond het nabijgelegen fort. We zijn persoonlijk bij elkaar betrokken en respecteren tegelijkertijd een ieders stijl.

Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog/Psychotherapeut maak je deel uit van een multidisciplinair team, waarin iedereen vanuit haar eigen expertise bijdraagt aan een gezamenlijk doel: goede zorg voor onze patiënten. Samen met collega's voer je de behandeling uit, gericht op het bevorderen van herstel-ondersteunende zorg. Hierin staan het opbouwen van een behandelrelatie en het herstelproces centraal.

Als GZ-psycholoog/Psychotherapeut ben je van een aantal patiënten regiebehandelaar. Naast jouw rol in behandeling en psychodiagnostisch onderzoek vinden wij ook jouw mening over de ontwikkeling van het behandelbeleid en de kwaliteit van zorg belangrijk. Om de zorg aan onze patiënten te blijven verbeteren denk je hier samen met jouw team over na, waarbij jouw inbreng erg wordt gewaardeerd. In je werk kijk en luister je naar het hele verhaal van de patiënt, om zo de herstelondersteunende zorg te bevorderen. Het betrekken van naasten en netwerkpartners vind je hierbij dan ook belangrijk en vanzelfsprekend.

Vanuit de functie van GZ-Psycholoog/Psychotherapeut lever je dus een belangrijke bijdrage aan het vinden, ontwarren en versterken van de gezonde lijn in het verhaal van onze patiënten. Het doen van groepsbehandelingen behoort tevens tot de werkzaamheden. Daarnaast is het mogelijk om een rol te vervullen in het opleiden van collega’s (PIOG’s of behandelmedewerkers).

Je maakt deel uit van een team waarin enthousiaste collega's staan voor de doelgroep en voor het verder optimaliseren van de zorgverlening. Jouw inbreng hierbij wordt dan ook erg gewaardeerd.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende en dynamische baan in de (hoog) specialistische GGZ, waarin jij echt het verschil kunt maken voor onze patiënten

Samenwerking met een betrokken en enthousiast multidisciplinair team

Een functie vanuit waar je actief kan meedenken over verbeterpunten in onze behandelingen, zodat we steeds blijven aansluiten bij de behoefte van de patiënt

De kans jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van diverse cursussen en trainingen

Een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband

Een salaris in FWG 65 (GZ-psycholoog) of FWG 70 (Psychotherapeut) van de CAO GGZ, afhankelijk van opleiding en werkervaring

Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)

Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden ‘Alflex’, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of een sportschoolabonnement.

Wat breng je mee?

Je beschikt over een (bijna) afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog of psychotherapeut en de bijbehorende BIG registratie en AGB-code

Naast ervaring en affiniteit met met onze doelgroep, is ervaring met het werken als GZ-psycholoog/psychotherapeut in een ambulante setting een pré

Je krijgt er energie van om een behandelrelatie op te bouwen met cliënten met een hoogcomplexe zorgvraag en een verbinder te zijn tussen cliënt, zijn/ haar systeem en onze ketenpartners om zo gezamenlijk de passende (behandel)weg te vinden

Vanuit zelfstandigheid en initiatief werk je graag samen met collega’s in een multidisciplinair team en met externe netwerkpartners

Jij denkt graag in mogelijkheden in plaats van in problemen, juist op momenten dat het tegenzit. Je bent enthousiast en positief ingesteld.

Nieuwsgierig geworden?

Twijfel je of deze baan iets voor jou is? Neem dan contact op met Joan Muijsken (j.muijsken@altrecht.nl, 06-83507450), je bent van harte welkom om eerst kennis te maken, zodat we je kunnen vertellen hoe we werken.

Bijzonderheden

Interne en externe sollicitaties worden tegelijk in behandeling genomen. Omdat we interne mobiliteit belangrijk vinden, heeft de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature

  • Senioriteitsniveau

    Instapniveau
  • Soort baan

    Fulltime
  • Functie

    Zorgverlener
  • Bedrijfstakken

    Geestelijke gezondheidszorg

Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (9) Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (10) Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (11)

Voordrachten verhogen uw kansen op een sollicitatiegesprek met Altrecht 2x

Bekijken wie u kent

Ontvang meldingen over nieuwe vacatures voor Psycholoog in Nieuwegein.

Meld u aan om vacaturemelding te maken

Vergelijkbare vacatures

  • Regiebehandelaar PHI Eindhoven Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (12)

    Regiebehandelaar PHI Eindhoven

    Intergrin

    Eindhoven

  • Regiebehandelaar Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (13)

    Regiebehandelaar

    Leo Kannerhuis

    The Hague

  • Basispsycholoog Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (14)

    Basispsycholoog

    de Viersprong, specialist in persoonlijkheid, gedrag en gezin

    North Brabant, Netherlands

  • Regiebehandelaar Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (15)

    Regiebehandelaar

    Zwolle

  • Seksuoloog (i.o.) Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (16)

    Seksuoloog (i.o.)

    Alliade

    Drachten

  • Seksuoloog, Leeuwarden Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (17)

    Seksuoloog, Leeuwarden

    De Zorgfabriek

    Leeuwarden

  • Psychotherapeut Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (18)

    Psychotherapeut

    Pec ggz

    Eindhoven

  • Psychotherapeut – Goes Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (19)

    Psychotherapeut – Goes

    de Viersprong, specialist in persoonlijkheid, gedrag en gezin

    Goes

  • Klinisch psycholoog – Goes Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (20)

    Klinisch psycholoog – Goes

    de Viersprong, specialist in persoonlijkheid, gedrag en gezin

    Goes

  • Systeemtherapeut Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (21)

    Systeemtherapeut

    OCRN Kinder- en Jeugd GGZ

    Groningen

  • Psychiater kinder- en jeugdpsychiatrie Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (23)

    Psychiater kinder- en jeugdpsychiatrie

    Reinier van Arkel

    Vught

  • Klinisch psycholoog Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (24)

    Klinisch psycholoog

    Novadic-Kentron

    Breda

  • Psychodramatherapeut (i.o.) – Halsteren Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (25)

    Psychodramatherapeut (i.o.) – Halsteren

    de Viersprong, specialist in persoonlijkheid, gedrag en gezin

    Halsteren

  • Psychodramatherapeut (i.o.) Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (26)

    Psychodramatherapeut (i.o.)

    de Viersprong, specialist in persoonlijkheid, gedrag en gezin

    North Brabant, Netherlands

  • Klinisch psycholoog – Goes Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (27)

    Klinisch psycholoog – Goes

    de Viersprong, specialist in persoonlijkheid, gedrag en gezin

    Goes

  • Basispsycholoog – Bergen op Zoom Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (28)

    Basispsycholoog – Bergen op Zoom

    de Viersprong, specialist in persoonlijkheid, gedrag en gezin

    Bergen op Zoom

  • Regiebehandelaar Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (29)

    Regiebehandelaar

    Co-eur

    Utrecht, Netherlands

  • Regiebehandelaar Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (30)

    Regiebehandelaar

    Stichting De As

    Goirle

  • Klinisch psycholoog eetproblematiek, Amstelveen Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (31)

    Klinisch psycholoog eetproblematiek, Amstelveen

    Arkin

    Amstelveen

  • Psychotherapeut Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (32)

    Psychotherapeut

    Leo Kannerhuis

    Eindhoven

  • Psychotherapeut Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (33)

    Psychotherapeut

    PHI - Premium Healthcare Interventions

    Utrecht, Netherlands

  • Psychotherapeut Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (34)

    Psychotherapeut

    Care to Change

    Rotterdam

  • Seksuoloog (zzp/loondienst/detachering) Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (35)

    Seksuoloog (zzp/loondienst/detachering)

    De Regiebehandelaars

    Drachten

  • Klinisch psycholoog Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (36)

    Klinisch psycholoog

    OCRN Kinder- en Jeugd GGZ

    Groningen

  • Klinisch Psycholoog/Psychotherapeut Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (37)

    Klinisch Psycholoog/Psychotherapeut

    de Viersprong, specialist in persoonlijkheid, gedrag en gezin

    South Holland, Netherlands

  • Klinisch Psycholoog/Psychotherapeut AMBIT team -start 1 oktober-, Amsterdam Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (38)

    Klinisch Psycholoog/Psychotherapeut AMBIT team -start 1 oktober-, Amsterdam

    Arkin

    Amsterdam

Ook bekeken

  • Ambulant werkende AMBIT FACT -start 1 oktober-, Amsterdam

    Ambulant werkende AMBIT FACT -start 1 oktober-, Amsterdam

    Arkin

    Amsterdam

  • Psychotherapeut

    Psychotherapeut

    Leo Kannerhuis

    Gouda

  • Psychotherapeut

    Psychotherapeut

    Care to Change

    Hilversum

  • Klinisch Psycholoog/Psychotherapeut – Rotterdam

    Klinisch Psycholoog/Psychotherapeut – Rotterdam

    de Viersprong, specialist in persoonlijkheid, gedrag en gezin

    Rotterdam

  • Psychotherapeut

    Psychotherapeut

    PHI - Premium Healthcare Interventions

    Eindhoven

  • Psychotherapeut

    Psychotherapeut

    Amsterdam

  • Psychotherapeut

    Psychotherapeut

    Leo Kannerhuis

    The Hague

  • Klinisch psycholoog of Psychotherapeut

    Klinisch psycholoog of Psychotherapeut

    Karakter kinder- en jeugdpsychiatrie

    Arnhem-Nijmegen Region

  • Psychotherapeut

    Psychotherapeut

    Centrum voor Transculturele Psychiatrie Veldzicht

    Balkbrug

  • Klinisch psycholoog Inforsa Forensisch Ambulante Zorg (FAZ), Amsterdam

    Klinisch psycholoog Inforsa Forensisch Ambulante Zorg (FAZ), Amsterdam

    Arkin

    Amsterdam

Altrecht zoekt een GZ-psycholoog/Psychotherapeut GIT-PD Nieuwegein in Nieuwegein, Utrecht, Netherlands | LinkedIn (2024)
Top Articles
At 25 Years, Understanding The Longevity Of Craigslist
Gle Outage Map
Jack Doherty Lpsg
No Hard Feelings Showtimes Near Metropolitan Fiesta 5 Theatre
#ridwork guides | fountainpenguin
Login Page
Froedtert Billing Phone Number
Big Spring Skip The Games
Grange Display Calculator
13 The Musical Common Sense Media
Planets Visible Tonight Virginia
Morocco Forum Tripadvisor
Socket Exception Dunkin
Hijab Hookup Trendy
Raleigh Craigs List
Erskine Plus Portal
iLuv Aud Click: Tragbarer Wi-Fi-Lautsprecher für Amazons Alexa - Portable Echo Alternative
History of Osceola County
Gem City Surgeons Miami Valley South
Willam Belli's Husband
라이키 유출
Breckie Hill Mega Link
Fsga Golf
Barber Gym Quantico Hours
Aol News Weather Entertainment Local Lifestyle
What Is The Lineup For Nascar Race Today
Panola County Busted Newspaper
Danielle Ranslow Obituary
Boise Craigslist Cars And Trucks - By Owner
Everything To Know About N Scale Model Trains - My Hobby Models
480-467-2273
Preggophili
In hunt for cartel hitmen, Texas Ranger's biggest obstacle may be the border itself (2024)
Salemhex ticket show3
Publix Coral Way And 147
Dtlr On 87Th Cottage Grove
Plato's Closet Mansfield Ohio
Panchitos Harlingen Tx
AP Microeconomics Score Calculator for 2023
House Of Budz Michigan
The Banshees Of Inisherin Showtimes Near Reading Cinemas Town Square
Indio Mall Eye Doctor
World Social Protection Report 2024-26: Universal social protection for climate action and a just transition
Sig Mlok Bayonet Mount
Nimbleaf Evolution
Gary Vandenheuvel Net Worth
Access to Delta Websites for Retirees
Zom 100 Mbti
Myapps Tesla Ultipro Sign In
Jimmy John's Near Me Open
Diccionario De Los Sueños Misabueso
Saw X (2023) | Film, Trailer, Kritik
Latest Posts
Article information

Author: Ouida Strosin DO

Last Updated:

Views: 5671

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ouida Strosin DO

Birthday: 1995-04-27

Address: Suite 927 930 Kilback Radial, Candidaville, TN 87795

Phone: +8561498978366

Job: Legacy Manufacturing Specialist

Hobby: Singing, Mountain biking, Water sports, Water sports, Taxidermy, Polo, Pet

Introduction: My name is Ouida Strosin DO, I am a precious, combative, spotless, modern, spotless, beautiful, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.